Prag, 04. travnja 2017.

GAVRANFEST ponovno u Pragu!

Nakon godinu dana GAVRANFEST, inače sedmi po redu, je ponovno u Pragu. Radi se o kazališnom festivalu posvećenom najizvođenijem i najprevođenijem hrvatskom autoru – Miru Gavranu.
Festival će ove godine trajati šest dana, a igrat će predstave kazališta iz Praga, Bratislave, Zagreba i Beograda. Koristit će se pozornice kazališta Studio DVA divadlo, Palace, Na Prádle, kao i Žižkovskog kazališta Járy Cimrmana. Popratni program festivala obuhvatit će i promociju nove knjige drama i komedija Mira Gavrana na češkom jeziku, okrugli stol na temu „Miro Gavran, kazališni autor u europskom i svjetskom kontekstu“ te razgovor s Mirom Gavranom o književnosti i kazalištu.

Na linku niže možete pogledati promotivni spot:

https://www.youtube.com/watch?v=k7opgJIDngI

Ulaznice za predstave iz Češke i Slovačke mogu se kupiti na blagajnama pojedinih kazališta, a za predstave iz Zagreba („Pivo“ i „Sladoled“) i Beograda („Teško je reći zbogom“) organizator ima posebnu ponudu:

  • STUDENTI I SENIORI IZNAD 65 GODINA      
    Ulaznice mogu kupiti na blagajnama kazališta Studio DVA (Václavské náměstí 56), Kazališta Palace (Václavské náměstí 43) i Kazališta Na Prádle (Besední 3, Praha 1 – Malá Strana) po simboličnoj cijeni 80 Kč!!!
  • OSTALI
    Za predstave „Pivo“ i „Teško je reći zbogom“ cijena ulaznica je 250 Kč, a za predstavu „Sladoled“, koja se igra posljednji dan festivala, cijena ulaznice je 175 Kč. Ulaznice se mogu kupiti u Klubu LASTAVICA (Opletalova 16, Praha 1) radnim danom od 12:00 do 17:00 ili na blagajnama kazališta u kojima se predstave igraju. U Klubu LASTAVICA može se kupiti komplet ulaznica za sve tri navedene predstave za 600 Kč.